Goede mensen hebben geen wetten nodig om verantwoordelijk te handelen, terwijl slechte mensen de wetten weten te omzeilen” - Plato (427 – 347 v. Chr.).

 

OVER ONS

 

Mijn naam is Özlem Lieberwirth, leidinggevende en eigenaar van OSINT & Recherchebureau. Mijn functie is Senior OSINT (Open Source Intelligence) Expert, particulier onderzoeker (privé-detective) en onderzoeker Digitale nalatenschappen.

 

Mensgericht en betrokkenheid kenmerkt mijn persoonlijkheid. Mijn hoofdtaak is waarheidsbevinding. Als particulier onderzoeker lever ik u een hoogwaardig rechercheonderzoek. Ik voer dit samen uit met mijn team aan specialistische partners.

 

Ik ben gecertificeerd OSINT Expert. Daarnaast heb ik verschillende cursussen, workshops en opleidingen gevolgd en meerdere certificeringen behaald binnen OSINT. Ik lees graag over OSINT en blijf dan ook op de hoogte van de ontwikkelingen op het terrein van OSINT.

 

Als onderzoeker Digitale nalatenschap begeleid ik nabestaanden, persoonlijk, als het gaat om onderzoek naar waardevolle data in digitale apparaten van een overledene. Ook ondersteun ik u indien nodig bij contact met de politie.

 

Graag luister ik naar uw verhaal en denk ik in oplossingen. In mijn plan van aanpak presenteer ik u hoe we tot een grondig en gedegen rechercheonderzoek komen. Mijn doel is om samen met mijn team het optimale resultaat voor u te bereiken.

 

 

“Er is rechtvaardigheid. Als je veel geduld hebt.” - Simon Carmiggelt.

 

 

OSINT & Recherchebureau is objectief, onafhankelijk en erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid met de wettelijk vereiste vergunning POB 1805. Alle medewerkers zijn gediplomeerd, zijn in bezit van een geldig legitimatiebewijs, zijn gescreend en hebben toestemming van de Korpschef van de Politie om te mogen werken als particulier onderzoeker.

 

Mijn bureau is aangesloten bij de Branchevereniging Particuliere Onderzoekbureaus (BPOB). De BPOB houdt toezicht op de kwaliteit van de dienstverlening. 

 

Ik nodig u van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.